Lasi-vuorattu ruostumaton teräslaitteisto

Taiji-lasitetut laitteet on valmistettu 304 tai 316L ruostumattomasta teräksestä ja vuorattu ylivoimaisella lasillamme. Se voi suojata täydellisesti väliaineesta rautaioneja saastuttamasta.

Detailed description

Lasi-vuorattu ruostumaton teräslaitteisto
Taiji-lasitetut laitteet on valmistettu 304 tai 316L ruostumattomasta teräksestä ja vuorattu ylivoimaisella lasillamme. Se voi suojata täydellisesti väliaineesta rautaioneja saastuttamasta. Suunniteltu ja rakennettu kansainvälisesti tunnustettuihin GMP-standardeihin, lasi-vuorattu teräsreaktori voi täyttää korkeammat vaatimukset käyttäjän turvallisuudelle ja tuotteiden laadulle.


Tuotekuvagalleria

image001(001).jpg

image002(001).jpg

Lasilinjalla varustetut ruostumattomasta teräksestä valmistetut laippa ja kiinnittimet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Asiakkaan pyynnöstä voimme tehdä lämpöeristys teräsprosessilaitteiston ulkopinnalle.

Olemme yksi johtavista lasitetuista ruostumattomasta teräksestä valmistetuista laitteiden valmistajista ja toimittajista kiinnittäen korkealaatuista huomiota laatuun. Jos olet kiinnostunut tuotteistamme Kiinassa, ota yhteyttä tehtaaseemme saadaksesi lisätietoja. Tarjoamme sinulle parhaan palvelun ja kilpailukykyisen hinnan.

Hot Tags: Lasi-vuorattu ruostumaton teräs laitteet, Kiina, valmistajat, tehdas, valmistettu Kiinassa
Liittyvät tuotteet
Feedback