Lasipäällysteinen Nutsche-suodatin

Erityisesti se on ihanteellinen myrkyllisen väliaineen, syttyvän ja räjähtävän aineen kiinteä-neste-erotteluun ja väliaineeseen, jota tulisi välttää koskettamalla ilmaa.

Detailed description

Lasipäällysteinen Nutsche-suodatin
Lasi-vuoratun Nutsche-suodattimen pääominaisuudet
1. Taijin valmistamaa lasilevyistä suodatinta käytetään laajalti syövyttävien materiaalien kiinteä-neste-erotteluun. Erityisesti se on ihanteellinen myrkyllisen väliaineen, syttyvän ja räjähtävän aineen kiinteä-neste-erotteluun ja väliaineeseen, jota tulisi välttää koskettamalla ilmaa.
2. Nutsche-suodatinta voidaan käyttää täysin tyhjöympäristössä tai maksimaalisen positiivisen paineen ollessa 6 kpa.
3. Kiinteä-neste-erottelusuodattimelle suunniteltu takki voi lämmittää tai jäähdyttää nestettä todellisten tarpeiden mukaan.
4. Suunnittelemme hydrauliikan nostolaitteen tämän suodatuslaitteen pohjassa. Se auttaa suodatinkakun poistamisessa ja suodatinkankaan vaihtamisessa.


Tuotekuvagalleria

image001 (001) .jpg

image002 (001) .jpg

image003 (001) .jpg


Olemme yksi johtavista lasimaljoista valmistetuista nutsche-suodatinvalmistajista ja -toimittajista kiinnittäen suurta huomiota laatuun. Jos olet kiinnostunut tuotteistamme Kiinassa, ota yhteyttä tehtaaseemme saadaksesi lisätietoja. Tarjoamme sinulle parhaan palvelun ja kilpailukykyisen hinnan.

Hot Tags: Lasi-vuorattu nutsche suodatin, Kiina, valmistajat, tehdas, valmistettu Kiinassa
Liittyvät tuotteet
Feedback