PTFE-kirjekuoritiiviste

Korkealaatuinen tiiviste koostuu ei-asbestista aallotetusta ruostumattomasta teräksestä valmistetusta tiivisteestä ja PTFE-kirjekuoresta. Se soveltuu lasimaljoilla varustetulle teräkselle, jonka nimellispaine on korkeintaan 1 Mpa ja käyttölämpötila -20 ° C - 200 ° C.

Detailed description

PTFE-kirjekuorilaukut lasiovilla varustetuille laitteille
Korkealaatuinen tiiviste koostuu ei-asbestista aallotetusta ruostumattomasta teräksestä valmistetusta tiivisteestä ja PTFE-kirjekuoresta. Se soveltuu lasilinjalla varustetulle teräkselle, jonka nimellispaine on korkeintaan 1 Mpa ja käyttölämpötila -20 ° C - 200 ° C. Ruostumattomasta teräksestä valmistetusta aallotetusta rengasta PTFE-kirjekuoren tiiviste tarjoaa erinomaisen joustavuuden ja tiivistysominaisuuden käytettäessä. Tiivisteaineen mekaanisen lujuuden lisäksi teollisuustiivisteen tiiviste on PTFE: n matala kitka ja kemiallinen stabiilius.


Tuotekuvagalleria

image001(001).jpg

PTFE-kirjekuoritiiviste

image002(001).jpg

PTFE-kirjekuoritiivisteet


Olemme yksi johtavista PTFE-kirjekuoren tiivisteiden valmistajista ja toimittajista kiinnittäen korkealaatuista huomiota laatuun. Jos olet kiinnostunut tuotteistamme Kiinassa, ota yhteyttä tehtaaseemme saadaksesi lisätietoja. Tarjoamme sinulle parhaan palvelun ja kilpailukykyisen hinnan.

Hot Tags: PTFE-kirjekuoren tiiviste, Kiina, valmistajat, tehdas, valmistettu Kiinassa
Liittyvät tuotteet
Feedback