Manway-kansi (lasilinjoitettuun reaktoriin)

Täältä löydät ylivoimainen mantapeittoratkaisut, jotka on suunniteltu lasimaljoille tarkoitettuihin reaktoreihin. Ne takaavat turvallisen käytön ja helpon avaamisen ja puhdistuksen.

Detailed description

Manway-suojus lasiovella reaktorille
Lasikuituteknisten laitteiden ja prosessilaitteiden osien johtavana toimittajana Taiji tarjoaa laajan valikoiman reaktorien lisävarusteita reaktorin vaarallisten kemikaalien turvallisen eristämisen varmistamiseksi ja korkean käyttöturvallisuuden varmistamiseksi sekä parantuneen jalostustehokkuuden ja tuotteiden laadun parantamiseksi. Täältä löydät ylivoimainen mantapeittoratkaisut, jotka on suunniteltu lasimaljoille tarkoitettuihin reaktoreihin. Ne takaavat turvallisen käytön ja helpon avaamisen ja puhdistuksen.


Tuotekuvagalleria

image001(001).jpg

Manway Cover

image002(001).jpg

Manway-kansi sinimäisellä näkölaseilla

image003(001).jpg

image004(001).jpg

1. Manway-suojus suojusrengalla ja jousella avustetulla avauslaitteella
Tämä manway-kansijärjestelmä voidaan helposti asentaa lasilinjojen reaktoreiden päälle. Jousilaite mahdollistaa kannen helpon avaamisen ja sulkemisen. Suojausrengas suojaa luukkua kulumiselta ja vaurioilta ruokintaan.


2. Manwayn kansi näkölasiin
Lasimainen reaktorisuojuksen kansi on päivitetty tuote. Se on sopivampi reaktoriin CIP-puhdistusjärjestelmän avulla. Integroimme näkölasi kansiin korkean lämpötilan sintrauksella. Tämä helpottaa näkölasin puhdistamista. Manwayn kansi on helpompi avata nopeasti avauslaitteen vuoksi.


Olemme yksi johtavista johtavista (lasi-reikäisistä reaktoreista) valmistajista ja toimittajista kiinnittäen suurta huomiota laatuun. Jos olet kiinnostunut tuotteistamme Kiinassa, ota yhteyttä tehtaaseemme saadaksesi lisätietoja. Tarjoamme sinulle parhaan palvelun ja kilpailukykyisen hinnan.

Hot Tags: Mantauksen kansi (lasi-vuorattu reaktori), Kiina, valmistajat, tehdas, valmistettu Kiinassa
Liittyvät tuotteet
Feedback