Suuri suorituskykyinen emali

Tunnetaan myös lasimaisella emalilla erinomaisella vastuksella korroosiota hapan ja emäksisen väliaineen, mekaaninen shokki ja terävä lämpötilan vaihtelu. Erityisesti se voi vastustaa kaikkia orgaanisia ja epäorgaanisia happoja, orgaanisia liuottimia ja heikkoa emästä lukuun ottamatta fluorivetyhappoa ja voimakasta fosforihappoa.

Detailed description

Korkea suorituskykyinen emaloitu lasipehmuste
Taijin itsenäisesti kehittämä TJ09-lasin vuorausmassa on erinomainen suorituskyky, joka on saavuttanut kansainvälisen edistyneen tason. Esimerkiksi teollisuusposliinin emali, joka tunnetaan myös lasimaisella emalilevyllä, on erinomainen vastustuskyky hapon ja emäksisen väliaineen korroosiota vastaan, mekaaninen shokki ja terävä lämpötilan vaihtelu. Erityisesti se voi vastustaa kaikkia orgaanisia ja epäorgaanisia happoja, orgaanisia liuottimia ja heikkoa emästä lukuun ottamatta fluorivetyhappoa ja voimakasta fosforihappoa.


Tuotekuvagalleria

image001(001).jpg


image002(001).jpg


image003(001).jpgimage004(001).jpg


image005.jpg

TAIJI emali hyväksyy kansainvälisen kehittyneen uunin sintrausmenetelmän ja tarkan komposioinnin emaloille, valvoo tiukasti kaikkia tuotantoprosesseja ja takaa täysin emalin laadun.
Tekniikan uunin sintrausmenetelmän avulla tarkka komposiointi ja tiukka prosessinhallinta takaavat Taijin emalilasin laadun täysin.


Korroosion käyrät

Korroosiokuvioissa on tyypillistä happaman ja emäksisen väliaineen syövyttävyys. Koska korroosionopeus on alle 0,1 mm / vuosi, se tarkoittaa, että väliaineessa on erittäin heikko korroosiota lasin vuorauksessa. Joten, se on suositeltavaa. Kun korroosionopeus on 0,1 - 0,2 mm / vuosi, korroosiota ei voida jättää huomiotta. Säännöllinen tarkastus on tehtävä, jotta voidaan nähdä, kuinka pitkälle lasi on päällystetty. Kun korroosionopeus on yli 0,2 mm / vuosi, kuitenkin väliaine aiheuttaa syövyttävän lasin vuorausta, joten sitä ei suositella tässä.


Olemme yksi johtavista korkean suorituskyvyn emaloiden valmistajista ja toimittajista kiinnittäen korkealaatuista huomiota laatuun. Jos olet kiinnostunut tuotteistamme Kiinassa, ota yhteyttä tehtaaseemme saadaksesi lisätietoja. Tarjoamme sinulle parhaan palvelun ja kilpailukykyisen hinnan.

Hot Tags: Korkea suorituskykyinen emali, Kiina, valmistajat, tehdas, valmistettu Kiinassa
Liittyvät tuotteet
Feedback