Lasimaalattu uppoventtiili

Huuhteluventtiiliä voidaan käyttää tantalipistoolilla reaaliaikaisen lämpötilan mittaamiseen reaktorissa ja näin välttää lämpötilan viivästyminen tai virrankestävyyteen liittyvä virhe.

Detailed description

Lasimaalattu uppoventtiili
Yhteiset lasiovellutiset hampaistoventtiilit
Lasiovella olevaa huuhteluventtiiliä käytetään erityisesti pohjustusventtiilinä tai pohjaulaventtiilinä lasimaljoissa oleville reaktoreille. Venttiilirunko valmistetaan valuraudasta tai teräksestä, ja sekä venttiilirungon sisäpinta että venttiilin ytimen ulkopinta on vuorattu korkealuokkaisella lasilla. Venttiilin sydän tiivistetään puristamalla PTFE-tiivisterenka. Tämä lasilevyinen purkausventtiili on luokiteltu kahteen tyyppiin: Ylempi liikkuva tyyppi ja alhaisempi liikkuva tyyppi.


Tuotekuvagalleria

image001(001).jpg


image002(001).jpg


image003(001).jpg

Ilmalla toimiva lasilevyinen uppoventtiili


image004(001).jpg

Lasimainen huuhteluventtiili, jossa paljejuliste


image005(001).jpg

Yhteiset lasiovellutiset hampaistoventtiilit

image006(001).jpg

Lasi-reunustetut hampaistoventtiilit, joissa on höyrytiivisteet


Huuhteluventtiiliä voidaan käyttää tantalipistoolilla reaaliaikaisen lämpötilan mittaamiseen reaktorissa ja näin välttää lämpötilan viivästyminen tai virrankestävyyteen liittyvä virhe. Lisäksi voit vaihtaa venttiilin ydinlaitteeseen ohjattavaa laitetta, jonka avulla voit ohjata kaukoputken reaktorin tyhjennystä.


Lasi-reunustetut hampaistoventtiilit, joissa on höyrytiivisteet
Tämä huuhteluventtiili, jossa on palkeet tiiviste, on vaihtoeh- to huuhteluventtiilille pakkaustiivisteellä. Se takaa luotettavan tiivistyskyvyn, helpon puhdistuksen ja kyvyn vetää pois korkeampi käyttöpaine. Venttiilirunko valetaan leimaustekniikalla, joka parantaa merkittävästi materiaalinvoimakkuutta. Käyttölämpötila: -19 ℃ -200 ℃; Käyttöpaine: 0,6 Mpa-1,6 Mpa.


Olemme yksi johtavista lasiovella olevista huuhteluventtiilien valmistajista ja toimittajista kiinnittäen korkealaatuista huomiota laatuun. Jos olet kiinnostunut tuotteistamme Kiinassa, ota yhteyttä tehtaaseemme saadaksesi lisätietoja. Tarjoamme sinulle parhaan palvelun ja kilpailukykyisen hinnan.

Hot Tags: Lasi-vuorattu huuhteluventtiili, Kiina, valmistajat, tehdas, valmistettu Kiinassa
Liittyvät tuotteet
Feedback