Lasi-vuorattu sekoitin

Tyypillisestä lasista vuorattu Taiji-sekoittimella on saatavana ankkurityyppi, mela muoto, turbiinityyppi, yhdistelmä tyyppi ja muut tyypit.

Detailed description

Lasi-vuorattu sekoitin
Tyypillisestä lasista vuorattu Taiji-sekoittimella on saatavana ankkurityyppi, mela muoto, turbiinityyppi, yhdistelmä tyyppi ja muut tyypit. Ne tarjoavat täydellisiä eritelmiä ja laadukasta laatua. Asiakkaat voivat valita erilaisia sekoitustyyppejä erilaisten reaktioväliaineiden ja erilaisten lasimaisen reaktorin mukaan.


Tuotekuvagalleria

image001 (001) .jpg


image002 (001) .jpg


image003 (001) .jpg


image004 (001) .jpg


image005 (001) .jpg

image006 (001) .jpg


Taijin lasi-vuorattu reaktori-sekoittaja on vuorattu TJ09-emalilla. Todistetulla ja ajantasaisella emalointitekniikalla lasitetut osat ovat erinomainen korroosionkestävyys, mekaaninen shokki ja terävä lämpötilan vaihtelu.

Voimme myös suunnitella ja valmistaa kaikenlaisia epälineaarisia lasi-vuorattu sekoitin asiakkaan erityisiin vaatimuksiin.Olemme yksi johtavista lasimaljoista valmistetuista sekoittajien valmistajista ja toimittajista, kiinnittäen korkealaatuista huomiota laatuun. Jos olet kiinnostunut tuotteistamme Kiinassa, ota yhteyttä tehtaaseemme saadaksesi lisätietoja. Tarjoamme sinulle parhaan palvelun ja kilpailukykyisen hinnan.

Hot Tags: Lasi-vuorattu sekoitin, Kiina, valmistajat, tehdas, valmistettu Kiinassa
Liittyvät tuotteet
Feedback